Tehnologija

Održavanje i centralizacija

Jedinstveni model nadzora, održavanja i servisiranja sustava tehničke zaštite razvijen u 2ip komunikaciji po uzoru na najefikasnija rješenja primijenjena u svjetskoj praksi i na temelju vlastitih iskustava o specifičnim potrebama domaćeg tržišta. Glavni cilj njegove primjene je kroz ispravnost i funkcionalnost sustava tehničke zaštite osigurati sigurnost osoba i imovine u štićenim objektima uz minimalne troškove.

Naš sustav održavanja i integracije ima posebnu vrijednost jer mu je fokus na isplativosti, osigurava maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Brza detekcija i uklanjanje kvara, smanjeni troškovi, veća učinkovitost temelj su našeg prostupa održavanju i centralizaciji. Koristimo isključivo opremu koja tehnološki omogućuje daljinsko održavanje i podešavanje sustava.

Razmjena informacija između različitih tehničkih sustava na objektu i njihov prikaz putem jedinstvenog sučelja koje omogućava softver 2ip VideoA. Značajno povećava isplativost sustava i olakšava rad operatera koji može pratiti događaje na sustavu na jednom monitoru i, budući da ga softver upozorava, brže i bolje reagirati kada je potrebno. Smanjeni troškovi održavanja, sustav je kod ovakve integracije pod stalnim nadzorom što uvelike olakšava održavanje i uvelike smanjuje troškove , nema obračunatih satnica, djeluje se promtno na alarm koji je javio neku grešku.

Uz stalno praćenje noviteta na tržištu uz korištenje našeg 2ip VideoA pružamo Vam konstantnu podršku u vidu integracije na nova rješenja koja će poboljšati rad Vašeg sustava, nudimo i besplatno savjetovanje što odabrati, planiramo za Vas.